Menukaart

Gelakt buikspek

€ 15

butternut, shimeji

Huisbereide garnaalkroketten

€ 18

Peterselie, citroen

Vitello Tonato

€ 17

ruccola, Parmezaan, pijnboompitten

Cocktail met noordzeegarnaal

€15

en tomaat

‘Gravad lax’ zalm

€ 17

met gepekelde groenten

Krokante artisjiok

€ 15

met aïoli

Burrata

€ 16

appelkappers, basilicum

Toast champignon

€16

met krokant spek

Tagliata

€ 24

Belgisch Witblauw, pommes pont neuf

Stoverij

€ 23

appelmoes, frieten

Steak tartaar “bearnaise”

€ 21

Zeewolf, Zuiderse groenten, tomatensaus, kruidenolie, krieltjes

€ 26

met waterkerspuree en sperzieboontjes

Ravioli met artisjok

€ 21

Salsa verde (veggie)

Gehaktbrood

€ 21

Kriekensaus, groene koolstoemp

Tarte Tatin

€ 19

met venkel en sinaas (veggie)

Salade Niçoise, tatami van tonijn, ei, tuinbonen, tomaat

€ 23

Peer, walnoot, spek

Gelakt hammetje

€ 24

Breydelham met knolseldpuree en honingmosterdsaus

Zeebaars met kappertjes, olijvenpuree en tomaat

€ 26

Moelleux au chocolat

€ 9

Dame Blanche

€ 9

Coupe Colonel

€ 11

Panna cotta

€ 9

met bloedappelsien

Crème brûlée

€ 9

Er is keuze om à la carte te eten of je eigen 3gangenmenu samen te stellen uit de kaart voor €39.

We serveren een wekelijks lunch voor € 21,50.

Dagsoep

Suggestie van de week

(17 tot 21 mei / Pasta pesto met spek)

of

Entrecote minute met pepersaus en frietjes

of

Salade geitenkaas

 

Uiteraard kan u ’s middags ook steeds à la carte eten of jouw eigen menu samenstellen uit onze kaart voor €39.