Menukaart

Voorgerechten / To share

Gelakt buikspek

€ 15

bloemkoolcrème // bospaddenstoel // romanesco

Carpaccio van Belgisch witblauw

€ 16

Vitello Tonato

€ 16

Toast champignon

€16

Krokante artisjiok

€ 14

met aïoli (veggie)

Langoustines

€18

citroenzeste // kruidenboter

Goujonettes

€15

huisbereide tartaarsaus

Filet pur

€ 38

frietjes // seizoensgroenten // keuze uit champignon- of pepersaus

Steak tartaar 'bearnaise'

€ 22

fris slaatje // frieten

Vlaamse stoverij

€ 23

appelmoes // frietjes

Gegrild piepkuiken

€ 26

chili // dragonsaus // krieltjes

Thai beef salade

€ 24

koriander // chilipeper // pindanoten

Sliptong meunière

€ 32

frietjes // waterkers

Ravioli met pompoen

€ 21

blauwe kaas // walnoot // champignon (veggie)

Moelleux au chocolat

€ 10

huisbereid vanille-ijs // rode vruchten

Dame Blanche

€ 10

huisbereid vanille-ijs // chocoladesaus

Coupe Colonel

€ 12

huisbereide citroensorbet // absolut vodka

Sabayon

€ 12

huisbereid vanille-ijs

Crème brûlée

€ 10

We serveren een wekelijks lunch voor € 21,50

Paprikasoep

Entrecote minute met pepersaus en frietjes

of

Salade geitenkaas

 

Uiteraard kan u ’s middags ook steeds à la carte eten.