Menukaart

Gelakt buikspek

butternut, shimeji

Carpaccio van rund

ruccola, Parmezaan, pijnboompitten

Cocktail met noordzeegarnaal

en tomaat

‘Gravad lax’ zalm (+ € 3)

met gepekelde groenten

Krokante artisjiok

met aïoli

Escargots

met kruidenboter

Toast champignon

met krokant spek

Entrecote minute (+ € 4)

keuze uit champignon- of pepersaus

Stoofpotje van hert

wintergroenten, puree

Steak tartaar “bearnaise”

Pladijs 'Meunière' (+ €4)

met waterkerspuree en sperzieboontjes

Ravioli met kikkererwt, boschampignon, truffelsaus

met crème van pompoen en walnoot

Gehaktbrood

Kriekensaus, groene kookstoemp

Tarte Tatin

met witloof, geitenkaas en honing

Moeulleux au chocolat

Dame Blanche

Coupe Colonel

Warme appeltaart

met huisbereid vanille ijs

Crème brûlée

Irish coffee

Hoofdgerechten worden geserveerd met frieten, puree of krielaardappelen.

2-gangen: €29,50 
3-gangen: €34,50

We serveren dagelijks lunch voor € 24,50.

Hiervoor hebt u keuze uit onze dagsoep of koffie en een hoofdgerecht naar keuze!