Menukaart

Gelakt buikspek

€ 15

butternut, shimeji

Huisbereide garnaalkroketten

€ 18

Peterselie, citroen

Carpaccio van rund

€ 16

ruccola, Parmezaan, pijnboompitten

Cocktail met noordzeegarnaal

€15

en tomaat

‘Gravad lax’ zalm

€ 17

met gepekelde groenten

Krokante artisjiok

€ 15

met aïoli

Escargots

€ 16

met kruidenboter

Toast champignon

€16

met krokant spek

Filet Pur

€ 31

keuze uit champignon- of pepersaus

Stoofpotje van hert

€ 24

wintergroenten, puree

Steak tartaar “bearnaise”

€ 21

Pladijs 'Meunière'

€ 26

met waterkerspuree en sperzieboontjes

Ravioli met kikkererwt

€ 21

Boschampignon, truffelsaus

Gehaktbrood

€ 21

Kriekensaus, groene koolstoemp

Tarte Tatin

€ 19

met witloof, geitenkaas en honing

Salade met Roquefort

€ 19

Peer, walnoot, spek

Brasvar varkenshaasje

€ 22

Cross & Blackwellsaus

Tongrolletjes met witte wijnsaus

€ 34

Moelleux au chocolat

€ 9

Dame Blanche

€ 9

Coupe Colonel

€ 11

Warme appeltaart

€ 9

Crème brûlée

€ 9

Er is keuze om à la carte te eten of je eigen 3gangenmenu samen te stellen uit de kaart voor €39.

We serveren dagelijks lunch voor € 21,50.

Hiervoor hebt u keuze uit onze dagsoep of koffie met de weeksuggestie.

 

Wortelsoep

Varkensmignonette met mosterdsaus en puree